marți, 12 mai 2009

! ! ! !

Ma gandeam acum cateva zile, ce moduri de gandire sunt mai avantajoase pentru posesorii lor de drept. Personal sunt adeptul unor principii putine si flexibile, lucru nu tocmai ok dar destul de comod. Dau insa peste conceptii din ce in ce mai variate, care mai de care mai colorate. Unele mi se par foarte ok, dar nu mi se potrivesc. Altele mi se par putin ..sa zicem pe langa subiect.
Rahat.chiar sunt multumit cu modu meu de a privi lucrurile.si daca as schimba un lucru, ar fi acela ca adevarul nu are doua intelesuri.adevarul nu are nuante.nu are scuze si nici nui diferit de la persoana la persoana. adevarul e adevar.din orice unghi il privesti. e punctu ala negru care, oricat te-ai invarti in jurul lui nui gasesti alta forma. doare, ustura, bucura, raneste, te face sa zambesti ... asta e menirea lui. nu se judeca dupa amintiri si nici dupa potential. adevarul este totdeauna cel din prezent. e singurul care conteaza. cel trecut..e istorie. cel viitor..e mister.
Si daca trebuie sa primesc un sut in cur pentru a da de adevar, o fac cu mare placere. O lopata peste bot? nimic nu m-ar face mai fericit !

o minciuna doare mai tare decat orice :)


[ma mut. nu ma mai cautati]

0 comentarii: