miercuri, 25 iunie 2008

planuri si nu prea

Vara asta:

- ma las de fumat
- plec la mare
- imi iau permisu
- cant la chitara
- mananc sanatos
- beau bere
- ma intoxic cu fotbal
- si cel mai important....ma doare in cot :)

asa sa-mi ajute dumnezeu :)

miercuri, 18 iunie 2008

patriotismu` vietii

Ca sa iti raspund tie ...copile abia initiat in fotbal. Sunt genu de persoana cu idei putine da` fixe ....si Da! ai dreptate. Olanda e de netrecut. ATUNCI CAND JOACA! diferenta e ca olanda nu a jucat. Olanda ne-a invitat sa jucam fotbal. Si noi am dat cu picioru`. Spui ca au jucat binisor cu Italia si Franta. Mare greseala. NU! din nou nu. Cu Franta sa jucat sub orice critica. Franta nu ne-ar fi batut cu un asemenea joc, 1000 de ani de acum inainte. Si Italia era de batut. Italia nu arata ca o campioana mondiala.Din grupa asta ne-au speriat doar numele lor. Nume mari, fotbal putin. Copile! am jucat fotbal. Stiu cum e sa ratezi. Penalty-ul ala nu are voie, la nivelu asta sa dea cu tine de pamant. Dar noi cautam scuze. Vesnice scuze. D'aia avem o echipa incapabila si un fotbal mediocru si plin de idioti.

Cronica dezamagirii [...sau invadarea in penibil]

Am pierdut cu fruntea sus [....atat de sus ca neam dat cu capu de grinda]. De cate ori am auzit asta? nici nu mai conteaza. Mentalitatea romaneasca ...sau poate prostia omeneasca ne-a facut sa ne dam singuri cu lantu` peste picioare . Judecand dupa nume si nu dupa valoare vom ajunge la marea performanta de a ne multumi cu locu` 4 intr-o grupa mediocra. Ducand respectu` la rang de arta vom ajunge sa invitam mingea sa ne rupa plasa. Asteptand cadouri vom ajunge sa ne indoim ca traim cu adevarat. Daca disperarea din ochii nostri, cei care isi rod unghiile pe margine in timp ce voi mercenarilor jucati pe milioane, nu va face sa va fie rusine... . Neam obisnuit sa pierdem cu capul sus. Trebuie sa invatam sa casigam cu capul jos. Pentru prima data in viata, imi e rusine. imi e rusine cu faptu ca sunt roman si tin cu Romania. RUSINE! :)

luni, 2 iunie 2008

wannabe[not]

....idee noua. A`la` Kookie. Cazul? Cum ar fi JoHnnY...dak ar fi....JoHnnA [adica o ea 8-|]
Hmm...ciudat...da` interesant. Pai sa vedem:

Probabil as fi o pushtoaica de vro 14 ani, mica de statura, la vro 54 de 'chile' , plina de energie, feminina, as juca fotbal, nash fi o eleva eminenta, as avea multi prieteni baieti, siiii...as bea bere cu ei [sometimes] . As fi probabil timida si putin salbatica :D